Omenaa aamupalaksi, omenaa välipalaksi, omenaa iltapalaksi ja omenaa muuten vaan.
Omenaa hillona, omenaa piirakkana ja omenaa mehuna.
RAKASTAN! ♥
Syksy on juuri tämän takia ihana vuoden aika. Satoa tulee niin paljon.
Niin hyvää satoa, että ei sanotuksi saa.
Avomaankurkut yllätti meidät.
Nekin maistuu niin hyvältä siltään ja säilöttynä.
Sain jokunen viikko takaperin maailman parhaan kesäkurpitsa pikkelsin ohjeen jota kokeiltiin kurkkuihin ja toimii.
Ohje:
N. 1kg kesäkurpitsaa tai kurkkuja
1-2 sipulia
Putsaa ja raasta raastimen karkealla osalla.
Liemi:
2dl etikkaa
1dl vettä
3dl sokeria
1rkl suolaa
3tl sinapin siemeniä
Kiehauta.
Kiehautettuun liemeen lisätään raasteet ja keitetään hiljalleen 15min.
Purkitetaan ja syödään siltään tai salaatin lisukkeena.
Eikä sienetkään ole jäänyt metsään.
Niitä on kerätty, kuivattu ja pakastettu.
Vasemmalla noin 1L suppilovahveroita ja oikealla vajaa 0,7L mustiatorvisieniä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti