sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Croisant kranssi

 Hyvää ja helposti!



Ainekset:

2pkt valmista croisant taikinaa (2*240g)
200g kinkkua
100g kirsikka tomaatteja
1 sipuli
4 keskikokoista herkkusientä
100g emmental juustoa
4-5rkl majoneesia
1rkl oreganoa
ripaus suolaa
1 muna

1. laita uuni lämpeämään 175C
2. Hienonna kinkku, tomaatit, sipuli ja sienet pieneksi hakkeeksi.
3. Lisää tämän jälkeen juustoraaste ja majoneesi.
4. Mausta makusi mukaan.
5. Avaa croisant taikinat ja erottele kolmoiksi
6. Aseta kolmiot ympyräksi leivinpaperin päälle, leveät päät limittäin keskelle ja kärjet ulospäin
(Keskelle jää n. 12cm reikä)
7. Levitä täyte kolmoiden leveämmän kohdan päälle
8. Nosta kolmoiden kärjet täytteen yli ja laita renkaan alle
9. Voitele munalla ja ripottele päälle esim juustoraastetta
10. Paista 25-30min, kunnes pinta on kauniin ruskea

Tarjoile esim salaatin kanssa

Hyviä herkutteluhetkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti